Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Costa Brava. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 1.583 sommerhuse
Fra den store terrasse af denne praktiske ferielejlighed til 5 personer i Mirador de Codolar, har man en enestående panoramaudsigt over Middelhavet.
Fra den store terrasse af denne praktiske ferielejlighed til 5 personer i Mirador de Codolar, har man en enestående panoramaudsigt over Middelhavet. Her bor man roligt og tæt på bjergene og strandene af Tossa de Mar, der tæller blandt de smukkest ved Costa Brava. Emne nr. 147-ECB506

Bravo, Costa Brava. Den 214 kilometer lange kyst i den nordspanske provins Catalonien har ud over en feriebolig på Costa Brava alt til en skøn ferie for hele familien.

”Man kan flyde på stranden, få god mad, vandre i Pyrenæerne få timers kørsel fra Costa Brava og er kun en time fra Barcelona. Det er en fantastisk by,” siger Lene Fredberg.

Hun boede med sin mand og fire børn i alderen 12 år til 17 år i byen L’Escala i en feriebolig på Costa Brava nær en børnevenlig strand og Middelhavet.

”Det var skønt at være i gåafstand af stranden. Byen og dens strandpromenade er ikke overturistet. Hvis man vil have det lidt mere for sig selv, ligger der tre små bugter med hyggelige strande nær L’Escala. Her har man det mere for sig selv, og vandet er klart og lækkert,” siger Lene Fredberg.

Isolerede strande

Den slags isolerede strande finder man også andre steder med en feriebolig på Costa Brava ved kystens eldorado af strande. Nogle er kilometerlange og brede, andre er små og isolerede med en dramatisk klippevæg som baggrund. De har givet Costa Brava tilnavnet ’Den vilde kyst’.

Vildt og med disko til den lyse morgen går det også for sig badebyerne Lloret og Calella.

Uanset hvor man vælger at bo i en feriebolig på Costa Brava, har man aldrig langt til Barcelona, hovedstad i Catalonien. Her kan man opleve blandt andet Nou Camp, hjemmebane for FC Barcelona, kirken La Sagrada Familia og andre værker af Gaudi så som Parc Guëll, en zoo og Tivoli Tibidabo.

”Vi var på shopping, fik tapas og gik på La Rambla,” fortæller Lene Fredberg, der havde en time til Barcelona fra sin feriebolig på Costa Brava.

Her lejede hun og familien cykler og brugte en dag på at køre ud i det blå på mountainbike. To andre dage fløj med en vandretur i Pyrenæerne med bjergudsigter, frisk luft samt duften af blomster og timian.

”Vi kørte til byen Ribes og tog en bjergbane til Vall de Nuria, hvor vi havde en overnatning og vandrede i cirka seks timer begge dage. Vi havde fundet gode ruter i området på nettet og fik kort på det lokale turistbureau. Man kan nemt vandre med mindre børn, fordi det er let at planlægge korte ture,” fortæller Lene Fredberg.

Rummelig feriebolig

Tilbage i familiens feriebolig på Costa Brava var Lene Fredberg glad for at have god plads og eget køkken.

”Når man har fire teenageunger, er det rart at have mange værelser. Det var også rart at kunne lave mad selv. Vi havde kun fem minutter til et kæmpe Carrefour-supermarked, hvor vi købte de basale ting. Og så var det selvfølgelig hyggeligt at købe ind hos den lokale slagter, grønthandler og fiskehandel. Man kan få frisk fisk og skaldyr til ingen penge, så det spiste vi en masse af,” siger Lene Fredberg.

Nem søgning

Uanset om du har brug for en stor eller en lille feriebolig på Costa Brava, kan du finde med Feline Holidays. Vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier, og vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder.

Hos Feline Holidays er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din bookning af en feriebolig sommerhus er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Ved at abonnere på Feline Holidays’ nyhedsbrev, Feline Holidays Club, modtager du hver uge gode tilbud på ferieboliger og rejsetips, lige som du kan vinde præmier i vores konkurrencer.

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af dit og din families feriebolig.

Vælg mellem 1.583 sommerhuse

Andre artikler om Costa Brava

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.