Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Costa Blanca. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 1.368 sommerhuse
Hyggeligt feriehus på 80m² til 4 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende 7 km fra centrum af Calpe og 1 km fra havet.
Hyggeligt feriehus på 80m² til 4 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende 7 km fra centrum af Calpe og 1 km fra havet. Af nærliggende attraktioner kan nævnes Aqualandia - Mundomar 28 km, Terra Mitica - Terra Natura 29 km og Benidorm Palace 25 km. Emne nr. 306-ES9730.139.1

I Østen stiger solen op, og den skinner lige ned på din terrasse i en feriebolig på Costa Blanca. For eksempel i byen Calpe, hvor du og familien i ly af Costa Blancas vartegn, klippen Peñon de Ifach, kan bo i en feriebolig på Costa Brava med udsigt mod øst over et glitrende blåt Middelhav.

På få minutter kan du fra din feriebolig på Costa Brava nå en lille bugt med en skøn strand og et lige så lækkert, klart og varmt badevand og det til ind i november. En feriebolig på Costa Blanca er nemlig lig med en ferie på en kyst, hvor solen skinner 300 dage om året.

Se derfor også frem til lune aftener, hvor I griller friskfanget fisk, bøffer, eller hvad det lokale marked har fristet med. I glassene er der god, lokal hvid- eller rødvin, som I måske har købt hos en lokal vinbonde i bjergene bag jeres feriebolig på Costa Blanca.

Forrygende shows

Her vil både børn og voksne have kronede dage i Europas største badeland Aqualandia samt dyre- og naturparker som Terra Natura Benidorm, Safari Aitana Park og Mundomar Marin Park. Se frem til forrygende shows med delfiner, søløver og papegøjer.

Med en feriebolig på Costa Blanca er du og familien også nær storbyliv, shopping og seværdigheder i regionens hovedstad Alicante.

Rejs tilbage til middelalderen med et besøg i Alicantes gamle bydel og fæstningsborgen Castillo de Santa Bárbara, nyd tapas eller paella på en lokal restaurant og slentr en tur og nyd en is på strandpromenaden Paseo Explanada de España.

Hjemme i din feriebolig på Costa Blanca kan du tage en dukkert i swimmingpoolen, smække benene og balkonens gelænder i selskab med en god bog samt lidt lækker ost, oliven og et glas vin eller ganske enkelt bare slappe af og lave ingenting. Du bestemmer selv tempoet i en feriebolig på Costa Blanca.

Nem søgning

Hvor og hvordan du og din familie vil bo i en feriebolig på Costa Blanca, bestemmer du nemt og sikkert med Feline Holidays.

Vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier, og vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder. Søgekriterierne kan du altid ændre for at finde netop den feriebolig, som passer jer.

På Feline Holidays er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din bookning af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig på Costa Blanca.

Vælg mellem 1.368 sommerhuse

Andre artikler om Costa Blanca

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.