Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Como Søen. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 665 sommerhuse
2 km fra bredden af Como Søen, i den lille by Colico, ligger denne lejlighed til 2 personer i et lille boligkompleks med fælles pool.
2 km fra bredden af Como Søen, i den lille by Colico, ligger denne lejlighed til 2 personer i et lille boligkompleks med fælles pool. Fra lejligheden er der udsigt over Como Søen. Emne nr. 140-IVL136

En feriebolig ved Como Søen har både en lys og en mørk side.

”Om dagen kan man ved en feriebolig ved Como Søen slikke sol i 30 graders varme, mens det om natten siger skralderbang fra nogle kanonstore tordenbrag, der siger spar to. Det er en sjov kontrast, man får ved at bo 500 meter oppe ad bjergskråningen,” siger Jacob Nielsen om en feriebolig ved Como Søen.

Som en anden fordel ved en feriebolig ved Como Søen nævner han udsigten over søen, bjergene og de lokale småbyer.

”Ved en feriebolig ved Como Søen er den smukke natur er et stort plus. Og søen er fin at bade i, også for børn,” siger Jacob Nielsen.

En feriebolig ved Como Søen ligger ved Italiens tredjestørste sø, der er formet som et omvendt Y og ligger klos op ad grænsen til Schweiz.

Her boede Jacob Nielsen i en feriebolig ved Como Søen ved den nordlige ende af søen i byen Domaso sammen med sin kone samt parrets to børn på syv og ni år.

”Der er ikke mange danske turister i området. Det var rart. Jeg har intet imod danskere, men det er ikke dem, jeg tager til en feriebolig ved Como Søen for at møde,” påpeger Jacob Nielsen.

Hyggelige cafeer

Fra Danmark tager det cirka 14 timer at køre til en feriebolig ved Como Søen. Fra sin feriebolig ved Como Søen tog Jacob Nielsen med sin familie på ture ad en gammel, snoet vej langs søens vestlige bred.

Svingene på vejen var ikke ene om at gøre udflugterne langsommelig.

”For hver tre-fire kilometer kom vi igennem små landsbyer som Dongo, Musso og Prato. Der var altid en café, som fik en til at tænke: ’Her kan man da godt lige sidde og få en caffè latte’,” siger Jacob Nielsen om turene fra sin feriebolig ved Como Søen.

Han var vild med stemningen i de små byer nær en feriebolig ved Como Søen.

”Byerne har den der tilbagelænede, forfaldne italienske charme. Husene har skodder for vinduerne og ligger meget tæt i snævre gader, hvor man skal kante bilen rundt om hjørnerne for at undgå skrammer,” fortæller Jacob Nielsen.

Smukt slot

Ud over at sejle med rutebåde på Como Søen og at vandre i bjergene er en anden perle nær en feriebolig ved Como Søen det lille slot Villa Carlotta. Fire friser i slottets loft er lavet af den danske kunstner Thorvaldsen, mens Villa Carlottas botaniske have er anlagt i italiensk stil med trapper, springvand og skulpturer.

”Det var fascinerende at se slottet og de mange, flotte beskæringer af træerne i haven,” husker Jacob Nielsen fra ferien i feriebolig ved Como Søen.

Fra en feriebolig ved Como Søen har man kun en time med tog til metropolen Milano.

”På den måde kan man tage af sted om morgenen og shoppe samt se Milano, uden at skulle tænke på tæt trafik og parkering af bilen, og være tilbage i sin feriebolig ved Como Søen sidst på dagen,” siger Jacob Nielsen.

Når det gælder mad, har han et råd: Spis italiensk.

”Glem det med en god bøf eller thaimad. Det kan italienerne ikke finde ud af. Men pizza og pasta med en god vin til er helt perfekt,” siger Jacob Nielsen om gastronomien nær en feriebolig ved Como Søen.

Nem søgning

Han fandt sin og familiens feriebolig ved Como Søen med Feline Holidays.

”Det gik fint og nemt med at finde en feriebolig på et fedt sted, der lige var os,” siger Jacob Nielsen om

Feline Holidays.

Her kan du også nemt og sikkert finde en feriebolig ved Como Søen, for vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier.

Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris for den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig.

Vælg mellem 665 sommerhuse

Andre artikler om Como Søen

Andre artikler

  1. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.