Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Catalonien. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 2.857 sommerhuse
2,1 km fra centrum af L´Escala ligger dette hyggelige hus til 6 personer. Huset har en rolig beliggende hed på en blind vej kun 850 fra havet.
2,1 km fra centrum af L´Escala ligger dette hyggelige hus til 6 personer. Huset har en rolig beliggende hed på en blind vej kun 850 fra havet. Fra huset er der 800 m til indkøbsmuligheder og 800 m til restaurant. Emne nr. 306-ES9425.695.1

Hvem ka’? Catalonien ka’? Det vil du være overbevist om efter en ferie i en feriebolig i Catalonien. Den nordspanske provins byder på storbyferie i Barcelona, sol og strand på den 200 kilometer lange catalonske kyst Costa Brava eller vandring og velvære i bjergene.

Samtidig er afstandene ikke større, end at du med en feriebolig i Catalonien kan nå at opleve det hele.

Det ved Lene Fredberg efter to ugers ferie med familien i en feriebolig Catalonien.

”Vi havde en fantastisk ferie! Man kan flyde på stranden, få god mad, vandre i Pyrenæerne få timers kørsel fra Costa Brava og er kun en time fra Barcelona, som er en fantastisk by,” siger Lene Fredberg.

Det er Birgitte Scheldt helt enig i efter et ophold i Barcelona i en feriebolig i Catalonien.

"Man får både storbystemning og afslapning i Barcelona. Vi boede i en feriebolig i Ravel-kvarteret nær La Rambla - det er rart at bo i centrum for ikke at skulle bruge ekstra tid på transport fra en forstad - men havde kun en halv times til stranden. Det var fantastisk at have en strand midt i byen, hvor man kunne gå ned og bade, kigge på mennesker og slappe af," fortæller Birgitte Scheldt.

Vandring med børn

Hun nåede ikke at udforske bjergene på sin ferie i en feriebolig i Catalonien, men det gjorde Lene Fredberg.

”Vi tog en bjergbane fra byen Ribes til Vall de Nuria, hvor vi havde en overnatning og vandrede i cirka seks timer begge dage og blandt andet så vandfald og masser af flot natur. Vi havde fundet gode ruter i området på nettet og fik kort på det lokale turistbureau. Man kan nemt vandre med mindre børn, fordi det er let at planlægge korte ture,” fortæller Lene Fredberg.

Hun melder om gode muligheder for shopping og udforskning af det spanske køkken, der blandt andet byder på tapas og paella med en feriebolig i Catalonien.

”Men det var også rart at kunne lave mad selv. Vi havde kun fem minutter til et kæmpe Carrefour-supermarked, hvor vi købte de basale ting. Og så var det selvfølgelig hyggeligt at købe ind hos den lokale slagter, grønthandler og fiskehandel. Man kan få frisk fisk og skaldyr til ingen penge, så det spiste vi en masse af,” siger Lene Fredberg.

Nem søgning

Hvordan du vil på din og familiens ferie i en feriebolig på Costa Brava, bestemmer du selv.

Feline Holidays har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier, og vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder.

Hos Feline Holidays er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din bookning af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig.

Vælg mellem 2.857 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.