Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Barcelona. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 99 sommerhuse
4-værelses lejlighed på 90 m² til 5 personer beliggende i centrum af Barcelona kun 2,5 km fra havet.
4-værelses lejlighed på 90 m² til 5 personer beliggende i centrum af Barcelona kun 2,5 km fra havet. Lejligheden er rummeligt og enkelt indrettet med udgang til en dejlig terrasse. Emne nr. 306-ES9510.127.1

Storbyliv, shopping, seværdigheder, spansk mad, livlige markeder samt sol og strand. Man får det hele med en feriebolig i Barcelona. Det siger Birgitte Scheldt, som sammen med sin mand og et par venner oplevede hovedstaden i Catalonien på en firedages storbyferie i det tidlige efterår.

"Man får både storbystemning og afslapning i Barcelona. Vi boede i en feriebolig i Ravel-kvarteret nær La Rambla - det er rart at bo i centrum for ikke at skulle bruge ekstra tid på transport fra en forstad - men havde kun en halv times til stranden. Det var fantastisk at have en strand midt i byen, hvor man kunne gå ned og bade, kigge på mennesker og slappe af," fortæller Birgitte Scheldt.

Behov for et par timer i solen på en strand kan der også nemt blive behov for, når man oplever Barcelona med en feriebolig som base. Der er nemlig masser at gå efter.

"Det er super nemt at komme rundt med byens metro, men vi kan godt lide at røre os og gik nok 12-15 kilometer hver dag. Byen er meget ren takket være gadefejere og skraldebiler, som kører døgnet rundt," siger Birgitte Scheldt, der kalder Barcelona let at finde rundt i.

"Vi så blandt andet kirken La Sagrada Família, der blev tegnet af Gaudi, Havets Katedral og det olympiske stadion fra OL i 1992, og tog liften op til Montjuïc-bjerget. Der og fra Parc Guëll kan man se hele byen ovenfra. Vejret var så godt, at vi ikke nåede nogle museer," husker Birgitte Scheldt.

Tapas og håndsyede sko

Camp Nou, hjemmebane-stadion for fodboldklubben FC Barcelona, samt attraktioner for børn som akvariet og Zoo de Barcelona sprang hun også over. Byens søfartsmuseum var på listen, men bortset fra særudstillinger er det lukket de næste par år grundet ombygning.

Shoppet blev der til gengæld.

"Mærkevarer er ikke meget billigere end herhjemme, men jeg fandt et par håndsyede sko fra Menorca," fortæller Birgitte Scheldt, der nød at gå på opdagelse i de snævre gader i centrum af Barcelona.

"Der er mange små, listige tapas-restauranter, hvor vi fire spiste for 30-40 euro med vin og sodavand. Restaurant Pollo Rico på Carrer de Sant Pau 31 var rigtig god. På de turistede steder i for eksempel Born-kvarteret er maden dyrere, men ikke nær så god," påpeger Birgitte Scheldt.

De lokale markeder kastede hun, manden og vennerne sig også ud i.

"Vi købte chorizo, lufttørret skinke, lækre grønsager som flotte tomater og vin og spiste i vores lejlighed på første sal. Der var en del støj fra glade folk, der var i byen, og skraldebiler, men det var til at leve med. Lejligheden havde WiFi, to soveværelser og to badeværelser. Det var ren luksus," fortæller Birgitte Scheldt om sin ferielejlighed i Barcelona.

Nem booking

Hvor og hvordan du og din familie vil bo i en feriebolig i Barcelona, bestemmer du nemt og sikkert med Feline Holidays.

Vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier, og vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder.

"Bookingen fungerer fint. Dagen før vores afrejse ringede ejeren af vores feriebolig til mig og lavede en aftale om, hvordan jeg fik nøglen. Vi fik også lov at lade vores bagage stå i lejligheden på vores sidste dag. Det var rart ikke at skulle slæbe rundt på den," siger Birgitte Scheldt.

Husk også, at du med Feline Holidays' prisgaranti altid får den laveste pris på den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din bookning af en feriebolig er i gode hænder hos Feline Holidays.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig.

Vælg mellem 99 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.