Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Arezzo. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 396 sommerhuse
Denne ferielejlighed til 4 personer hører til en lille bebyggelse beliggende roligt på skråningen oven over Chiana-dalen.
Denne ferielejlighed til 4 personer hører til en lille bebyggelse beliggende roligt på skråningen oven over Chiana-dalen. Ferielejlighenden har en privat terrasse og har mulighed for at bruge den fælles have med pool, plæne og grill. Emne nr. 140-ITA286

Lej din feriebolig Arezzo til en go’ pris hos Feline.

Vælg mellem 396 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Toscana

    Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Toscana. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
    8 km fra Montaione ligger denne hyggelige 3-værelses lejlighed på 65 m² til 6 personer med tilhørende fælles pool og have.
  2. Feriebolig Italien

    Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
    Denne ferielejlighed til 4 personer ligger i et feriekompleks med forskellige moderne boliger, omgivet af bakker, mellem Toscana og Ligurien i hjertet af Garfagnana.