Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Andalusien. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 1.331 sommerhuse Destinationer under Andalusien
Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene. Stranden Las Dunas ligger kun 3 minutters kørsel væk. Emne nr. 147-EAN638

Man får fuld valuta for få penge med en feriebolig i Andalusien. Det siger Peter Junker efter to uger i en feriebolig i Andalusien.

”Vi har været på Mallorca to gange før, men på opfordring af vores yngste datter besluttede vi at se noget andet, end vi plejer. Det var vores første ferie i Spanien på fastlandet. Her er billigere end på Mallorca. Man får imponerende mere hus for de samme penge,” fortæller Peter Junker om sin feriebolig i Andalusien.

I en feriebolig i Andalusien boede han med sin kone og parrets tre børn på 13, 14 og 16 år i byen Salobrena, som familien nåede med 100 kilometers kørsel fra lufthavnen i Malaga i en lejet bil.

”Det var dejligt stort og med masser af plads. Vi har tidligere holdt ferie i campingvogn, men det er børnene blevet for store til. Som tidligere campist og gammel spejder tænder jeg ikke på alt inklusiv-ferie. Det gør mig ufri. I en feriebolig i Andalusien kan man selv bestemme. Det er det charmerende ved ferie for mig,” påpeger Peter Junker.

Rensede blæksprutter

Han påtager sig gerne titlen som mesterkok i en feriebolig i Andalusien. Blandt andet fordi han på nettet i hjemme i Aars havde studeret kunsten at fjerne indmaden fra blæksprutter.

”Vi købte dem og grøntsager på det lokale marked. Mad lavet af ferske råvarer smager bedst. På terrassen grillede jeg blæksprutterne. Dem spiste vi med gode doser billig champagne. Det var vidunderligt,” husker Peter Junker om ferien i en feriebolig i Andalusien.

Med en feriebolig i Andalusien opfordrer Peter Junker til, at man glemmer seværdighederne og satser på at opleve spansk lokalkolorit.

”På nettet havde jeg tre måneder i forvejen booket billetter til paladset Alhambra ved Granada, som er på UNESCO’s liste over verdensarv. Men da vi på tredjedagen havde set slottet, sagde vi: ’Var det det hele?’,” fortæller Peter Junker, som boede i en feriebolig i Andalusien.

”Resten af ferien brugte vi på at udforske de farvestrålende småbyer, naturen, bjergene og strandene,” tilføjer Peter Junker.

Han og familen kom vidt omkring fra en feriebolig i Andalusien.

”Vi fandt blandt andet små restauranter, hvor vi spiste tapas, og besøgte den lille slagter, som selv havde lavet skinkerne, der hang fra loftet,” siger Peter Junker.

En anden udflugt fra familiens feriebolig i Spanien gik til den privatejede dal Junta de los Rios nær flækken Otivar.

”Det var sindssygt unikt. Ved et lille gult hus købte man billetter og kørte ad en grusvej på bjergkanten ned i bunden af slugten. Her var der søer og små vandfald. Vi var der tre gange. Første gang turde min kone ikke køre med derned,” siger Peter Junker med et smil.

Egen strand

Fra den lejede feriebolig i Andalusien havde han og familien halvanden kilometer til en strand, som næsten var deres egen.

”Stranden bliver kaldt Rock Beach. Et passende navn, for de mindste sten var på størrelse med en knytnæve. Til gengæld var der flere gange ingen andre end os på stranden," siger Peter Junker og fortsætter:

"Og fordi der var klipper i stedet for sand, var vandet meget klart. Vi så mange fisk og tog med et undervandskamera billeder af hinanden under vandet, som børnene lagde på Facebook.”

Nem søgning

Peter Junker lejede en feriebolig i Andalusien hos Feline Holidays. Det var en succes.

”Hjemmesiden er i særklasse. Den er både fuld af muligheder og ukompliceret, og når man sender en mail, får man svar med det samme. Efter at vi havde lejet en feriebolig i Andalusien, blev vi nødt til at skifte mailadresse. Feline sendte omgående besked derom til de relaterede partnere. Den slags skaber tillid,” fastslår Peter Junker og tilføjer:

”Vi kan både tysk og engelsk, men det at bruge en dansk hjemmeside gør en fri for utrygheden ved ikke at vide, hvem der sidder i den anden ende.”

Hvor og hvordan du og din familie vil bo i en feriebolig i Andalusien, bestemmer du altså nemt og sikkert med Feline Holidays.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din bookning af en feriebolig er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig.

Vælg mellem 1.331 sommerhuse

Andre artikler om Andalusien

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.