Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger Alicante. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 673 sommerhuse
Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger i grønne og rolige omgivelser i Golf Las Ramblas med tilhørende fælles udendørs swimmingpool.
Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger i grønne og rolige omgivelser i Golf Las Ramblas med tilhørende fælles udendørs swimmingpool. Lejligheden befinder sig i stueetagen af et moderne hus. Emne nr. 147-EBL200

Goddag skønne feriebolig i Alicante, goddag skønne strande. Sådan kan du sige, når du lejer en feriebolig i Alicante i Spanien.

For uanset om du og familien nyder livet i en feriebolig i Alicante eller i en af de mange stemningsfulde byer med en feriebolig i Alicante området, har du aldrig langt til en strand med blåt flag som garanti for rent badevand og gode faciliteter.

Alicante omkranser den børnevenlige strand Playa del Postiguet, så du med en feriebolig i Alicante let kan kombinere solbad og svømmeture i det varme Middelhav med shopping, storbyliv og sightseeing i Alicantes bymidte. Den stammer fra middelalderen, hvor de muslimske maurere regerede over det sydlige Spanien og Alicante.

Europas bedste strand

Med en feriebolig i Alicante kommer du nemt til Europas bedste strand, den syv kilometer lange, hvide og brede Playa de San Juan. Som alle andre strande i Alicante når du nemt til Playa de San Juan med bus eller sporvogn.

Det gælder også mere isolerede klippestrande eller børnevenlige strande som de to børnevenlige perler ved El Campello nord for din feriebolig i Alicante. Få kilometer mod nordøst finder du tre små hyggelige bugter i Cabo de las Huertas.

Syd for Alicante finder du fred og ro på stranden Playa del Saladar. Idyl og afslapning er der også masser af mulighed for på de syv strande ved den gamle fiskerby Guardamar.

Med en feriebolig i Alicante kommer du og familien også nemt på eventyr. I bjergene venter små idylliske landsbyer, hvor tiden synes at stå stille. Mere fart på er der i Europas største vandland Aqualandia. Det samme gælder dyre- og naturparker som Terra Natura Benidorm, Safari Aitana Park og Mundomar Marin Park. Se frem til shows med papegøjer, søløver og delfiner.

Og husk, at det milde klima gør de skønne ferieboliger ved Alicante perfekt til at rejse foråret i møde eller til at forlænge sommeren til ind i november.

Nem søgning efter ferieboliger i Alicante området

Hvor og hvordan du og din familie vil bo i en feriebolig i Alicante, bestemmer du nemt og sikkert med Feline Holidays.

Vi har ferieboliger i Alicante området i alle prisklasser og kategorier, og vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder. Søgekriterierne kan du altid ændre for at finde netop den feriebolig, som passer jer.

Hos Feline Holidays er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på den feriebolig, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af en af de charmerende ferieboliger i Alicante i Spanien er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Skulle du mod forventning ikke finde præcis den feriebolig, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af din og din families feriebolig i Alicante.

Vælg mellem 673 sommerhuse

Andre artikler om Alicante

 • Alicante vingård

  I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
  alicante vingård_356-ES-03110-14
 • Øl Alicante

  Øl og Alicante er en forfriskende affære. Nydes bedst på en lokal bar med et par tapas.
  øl alicante_356-ES-03170-105
 • Alicante marked

  Alicante har et marked for enhver smag. Hvad enten du er til kunsthåndværk, nips, antikviteter eller spansk skinke og solmoden frugt og grønt. Her er en guide.
  alicante marked_255-ATE110
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.