1. Sommerhus Nysted

  Danmarks sydligste købstad byder velkommen til et utroligt charmerende bymiljø og en aktiv lystbådehavn med en betagende udsigt. Nysted Strand er super velegnet til børnefamilier. I Lalandia venter action for alle vandhunde - og i Middelaladercentret kan I rejse tilbage til Danmark i 1400-tallet.
  Skønt sommerhus til 8 personer ved Nysted strand.
 2. Sommerhus Rødby

  Rødby på øen Lolland er en rolig og dejlig destination, hvor I uforstyrret kan slappe af samtidig med, I opholder jer tæt ved mange interessante attraktioner og seværdigheder. Lækre badestrande, et spændende vandland, skønne cykelruter, godt fiskevand samt unikke muligheder for at dyrke forskellige former for vandsport bliver I heller ikke snydt for!
  Smukt sommerhus til 10 personer i Rødby ved Lollands skønne badestrand.
 3. Sommerhus Kramnitse

  Den lille landsby Kramnitse ligger naturskønt tæt på diget ved Femern Bælt, og sommerhusene ligger uforstyrret på store grunde. Her er fred og ro og basis for en hyggelig familieferie. Gå en tur i det tidligere fiskerleje, hvorfra der stadigt fiskes. Få en snak med fiskerne og køb friskfangede fisk med hjem. Ta' på opdagelse i det dejlige sydvest-lollandske landskab på cykel, til fods eller i bil.
  Flot sommerhus til 8 personer beliggende i et familie- og børnevenligt område i Kramnitse.
 4. Sommerhus Næsby Strand

  I det hyggelige og fredelige sommerhusområde ligger husene på uforstyrrede grunde med masser af udenomsplads til leg og familiesamvær. Næsby Strand er en af flere populære badestrand inden for cykelafstand og Vestlollands største trækfuglelokalitet. Tæt på ligger hovedbyen Nakskov med historisk og maritime stemning, spændende museer og butikker. Ta' på opdagelse og dejlige udflugter på Lolland.
  Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i et roligt område ved Næsby Strand.